Часто задаваеvst вопросы

Яким чином забезпечуєте безпеку харчових продуктiв?
Ми строго дотримуємось всіх рекомендацій МОЗ України і ВООЗ стосовно персоналу, обладнання харчового блоку, зберігання і обробки продуктів: - закупку робимо лише у мережі "Метро"; - перевіряємо працівників на температуру; - кварцюємо приміщення та кухню кожні 15 хв.; - працюємо у масках, окулярах, використовуємо дезінфікуючі розчини; - працює не більше трьох людей на відстані 3 метри один від одного; - не відпускаємо страви, які не пройшли термообробку, щонайменше 20 хвилин; - пропонуємо якісну кухню з органічних продуктів і готуємо всю їжу тільки на очищеній воді.
Що включає в себе «VIP-обслуговування»?
Ви можете у нас замовити те, чого немає в меню. Якщо людина прийшла і не побачила в меню улюбленої страви (наприклад, галушки ... з висівками), то можна узгодити замовлення з адміністратором. Також VIP-обслуговування передбачає окремий санвузол, два автономних входи в зал, перегородку. Компанія зможе почуватися абсолютно спокійно без сторонніх очей.
Страви яких кухонь представлені в меню ресторанного комплексу?
У меню представлені традиційні європейські та українські страви. Фірмові частування - антрекот з яловичини, лосось з паровими овочами, індичка під соусом «Дор Блю», грибний крем-суп з часниковими крутонами.
Чи здаються зали в оренду?
Так, здаються. Вартість 1 години оренди становить 700 грн, як залу "Прованс", так і "Арт залу".
Скільки гостей одночасно може обслужити ресторан?
У розпорядженні гостей просторий банкетний зал і арт-зал, а також літня тераса.
Які види меню пропонує рестораний комплекс?
Основне меню, меню "Достака до дому", бенкетне меню, мережеве фуршетне меню, мережеві кава-брейки, комплексні обіди/вечері, карта вин.