• Головна
  • НОВІ ЗНАЙОМСТВА, ЦІКАВІ ОСОБИСТОСТІ ТА ЗМІСТОВНІ РОЗМОВИ за чашечкою осіннього чаю.

НОВІ ЗНАЙОМСТВА, ЦІКАВІ ОСОБИСТОСТІ ТА ЗМІСТОВНІ РОЗМОВИ за чашечкою осіннього чаю.

Шоста тридцять. Затишний вечір листопада. Руки гріємо свічками, а душу – віршами. Коли у кожного з гостей на столах опинились гарячі напої та солодощі, наш вечір розпочався. До речі, новинкою цієї осені стали фруктові чаї власного виробництва – запашний журавлиновий, вітамінний імбирно-цитрусовий, ну і звісно ж, смородино-ожиновий, як теплий спогад про смачнючі ягоди літа!
У залі запанувала цілковита тиша від перший нот цієї пісні… Армія мурашок нечутно атакувала кожного. KOZAK SYSTEM – «Не моя»…
«Ну скажи, хіба не фантастично?
Що у цьому хаосі доріг,
Під суворим небом, небом вічним,
Я тебе зустрів і не зберіг»…
До речі, пісня була написана на вірші геніального шістдесятника – Василя Симоненка, про якого мова піде трохи згодом.
Пролунало ще кілька композицій цього гурту. Рядки, мов динаміки проектора, вібрували у душах. Цей же гурт, тільки вже вірші Жадана
 
«Чоловікам не варто знати про наслідки – їм достатньо причин.
Коли їм зрештою вдається все – вони наповнюють його нічим.
Коли вони говорять про спільне – вони мають на увазі своє
З ними краще не говорити про те, що буде, аби не втратити те, що є»
 
Потім ми ознайомились з історією найвідоміших шістдесятників та дізнались багато нового про них. До прикладу, Ви знали, що саме завдяки Борису Олійнику ми зараз маємо змогу читати Ліну Костенко та Василя Симоненка? Першу називають «Залізною жінкою», а другий був вбитий, бо писав те, що думав, а не як « потрібно» писати. Звучали вірші, лунали безсмертні пісні на їх слова.
У заключній частині вечора кожен з присутніх мав змогу продекламувати улюблене або ж представити своє. Серед запрошених полтавських поетів були Анна Іщейкіна та Валентин Крамаренко. Анюта видала свою першу збірку у чотирнадцять, а Валентин відвідував безліч поетичних заходів та навіть допомагав у проведенні деяких із них. Наприкінці свого виступу він сказав «Що то за поет, який не кохає?», і ці рядки це довго крутились у головах гостей. Друга гостя ж надихала на життя, запевнюючи, що навіть усі невідкладно-важливо-термінові справи можуть почекати, допоки ви наберетесь сил у простих речах, аби приступити до їх виконання. Вечір підходив до завершення, і ведуча роздала кожному папір, ручку і конверт, аби усі, хто прийшов на вечір, написали теплого листа комусь із близьких, адже отриманим щастям треба ділитись) А команда Gallery подарувала смаколики із собою.
Захід видався, як то кажуть «на ура», тож гості висунули пропозицію зробити такі вечори традиційними, і ми з радістю підтримуємо їх!
Обіцяний невеличкий анонс: відтепер ми будемо не лише готельно-ресторанним комплексом, а й осередком культури, творчості і місцем реалізації справжніх талантів. Вечори матимуть назву «творчі посиденьки», і приучоруватимуться до різних тематичних подій, тож тепер уважно спостерігайте за нами у соц. Мережах, аби не проґавити зимового дива і затишку разом із Gallery.
Міцно обіймаємо! Бережіть себе та своїх рідних!

Інші публікації
Готельно-ресторанний комплекс Галерея має найкращі конференц-зали для організації семінарів, тренінгів та лекцій.
Чудовий ранок разом з Іриною Зінченко
Вітаємо вас, наші любі гості!! Ми щиро раді вам повідомити, що з 1 січня 2021 року, довгоочікуваний оновлений зал нарешті відкрився! Новий рік—чудова нагода для змін!